Servicii

Va oferim servicii de control nedistructiv (NDT) cu pulberi magnetice, lichide penetrante, radiatii penetrante, control vizual si ultrasunete, servicii de control distructiv, elaborari si avizari de proceduri conform PT ISCIR CR 6-2013, Norme Europene (ISO 9712), API, AWS, ASTM si ASME Code, proiectare si expertizare recipienti sub presiune si conducte, calificare proceduri sudare si calificare/autorizare sudori.

CONTROL NEDISTRUCTIV

Examinare cu particule magnetice, examinare cu lichide penetrante, examinare cu radiatii penetrante, examinare cu ultrasunete, examinare vizuala, etc.

CONTROL DISTRUCTIV

Prelevare epruvete si incercari la indoire, la incovoiere si la tractiune a materialelor metalice si nemetalice, examinare macroscopica si microscopica, etc.

ALTE SERVICII

Elaborare si avizare proceduri control, calificare si certificare personal, proiectare, expertizari recipienti, inspectii tehnice, supraveghere productie, etc.

MĂSURAREA CONȚINUTULUI DE FERITĂ

Componentele găsite în instalațiile industriale – industria chimică, energie, petrochimie sau altele – sunt adesea supuse la căldură, agenți agresivi și presiune ridicată.

ANALIZĂ SPECTRLĂ (PMI)

PMI este analiza materialelor pentru a determina compoziția chimică a unui metal sau aliaj în special (de obicei, mai multe) în diferite etape de fabricație sau la final.